Lanszki Csaba honlapja
 
 Nyelv(béta):              

Látogatók

web counter

Statisztika


Online összesen: 1
Látogatók: 1
Felhasználók: 0

Blog/Honlap információ

 

Figyelem!

 

 

Már több mint 28.000 látogató! Nagyon köszönöm mindenkinek az irántam történő érdeklődését a világ minden tájáról, a honlapomon.
Hogy mi is változott a honlapon?
2023. 11. 02.: A támogatások menüpont alatt elérhetővé váltak ingyenes támogatási lehetőségek, ahol nem csak engem tudtok támogatni a regisztrációtokkal, hanem akár saját pénztárcátokat is megtömhetitek. A támogatások menüpont alatt elérhetővé vált a PayPalon történő, többféle deviza nemben történő utalási lehetőségek is.
2019. 11. 01.: A mai nappal megszüntettem a .tk domaint ismét csak a régi címen (https://lanszkicsaba.ucoz.com/) érhető el a honlapom.
2019. 08. 05.: Nem kell megijedni, a mai naptól új domainen keresztül is elérhető a weboldalam. A honlap továbbra is látogatható a régi (https://lanszkicsaba.ucoz.com/) és az új címen (http://www.lanszkicsaba.tk) is.
2018. 08. 03.: A weblapot megtámadta egy vírus. Szerencsére gyorsan küszöbölni tudtam a problémát. Remélhetőleg most már zavartalanul böngészhetitek az oldalam. A honlapon lévő Facebookos "Követem" funkció támogatottsága megszűnt. Helyét a "Tetszik" és a "Megosztás" gombok váltják fel. Remélem segítségével még több emberhez eljut a honlapom.
2018. 05. 21.: Módosításra kerültek az adatvédelmi irányelvek, a GDPR-nek megfelelően.
2017. 12. 01.: A télies design ismét eljött a honlapomra, csak idén egy saját készítésű program biztosítja a hangulatot. Az oldal egy új, szebb és fiatalos dizájnt kapott. Ezen változásnak köszönhetően még áttekinthetőbb lett a honlap. A támogatások menüpont kibővült egy újabb támogatási lehetőséggel, a PayPal funkcióval. A használatához csak bankkártya vagy PayPal fiók szükséges. Ennek használatát egy saját készítésű "Hogyan működik?" fül szemlélteti. A weblap kibővült egy új "Programok" menüponttal is, ahol mostantól a saját készítésű ingyenes licenccel rendelkező programjaimat találjátok meg. Ha telepítéskor bármiféle probléma lépne fel, kérném lépjetek velem kapcsolatba az elérhetőségeken. Egy saját készítésű integrált üzenetküldő rendszernek köszönhetően, a kapcsolatok és a támogatás menüpont alatt, az e-mail címemre kattintva, a megfelelő mezők kitöltése után, bárki felveheti velem a kapcsolatot. Sajnos a honlap szerverének üzemeltetője az Ucoz egy kisebb frissítést alkalmazott, ennek köszönhetően jobboldalon, illetve a mobilról látogatóknál egy reklám jelenik meg, sajnos ez ellen nem nagyon tudok tenni, de egy egyszerű kattintással eltüntethető a reklám. A  honlapom arany díjat kapott a megbízhatósága miatt, ezt köszönöm a látogatóknak, hogy bizalmat szavaztatok a honlapom iránt. Ne feledjétek a honlapom tovább frissül és újabbnál újabb dolgok jelenek meg rajta.

2016. 04. 12.: A Blog funkció teszt korszaka véget ért! Most már remélhetőleg hibák sorozatai nélkül működik. Elérhetitek ezen menüpont főmenüjében vagy erre a linkre kattintva. A Blogból megtudhatjátok, hogy milyen nagyobb események történnek velem. Továbbra is kérnék mindenkit, hogy regisztráljon be az oldalra, hogy ilyen módon tudjam követni kik is látogatják a weboldalt. Továbbá kérném, ajánld az oldalt ismerőseidnek. Köszönöm!

 

 

 
 
 
 

 

Keresés

Körkérdés

Hogy tetszik a Honlap?
Összes válasz: 252

Támogatás

Kedvelj Facebookon

Weboldal díjai

Honlapszerkesztő - uCoz